Kenneth Letsoin

Kenneth Letsoin

Kenneth Letsoin aka Naamlooozz, een creatieve geest die het levenslicht zag in Almelo binnen de warmte van de Molukse community. Hij waagde zich aan een kunstopleiding aan de AKI in Enschede, maar kwam er al snel achter dat het traditionele pad niet helemaal zijn ding was. Dus wat doe je dan? Precies, je neemt het heft in eigen handen en laat de straten je inspireren en begeleiden.

Kenneth is een kunstenaar die je niet in één hokje kunt stoppen. Hij is overal te vinden – van het maken van indrukwekkende muurschilderingen tot het creëren van kunst met afval, en van het plakken van eigenzinnige reclameaffiches tot het experimenteren in zijn atelier. En hoewel hij zichzelf ziet als een vrije vogel die zich niet veel aantrekt van conventies, is zijn kunst toch geworteld in een rijke schildertraditie.

Zijn werk? Dat is een soort abstract expressionisme dat zich uit in minimalistische, calligrafische en soms supergelaagde vormen. En dat getuigt van een diepgaand begrip van zijn vak. Als je voor een van zijn muurschilderingen staat, voel je de kracht, de focus en de dynamiek. Het is echt een ervaring op zich.

Kortom, Kenneth is een kunstenaar die de wereld om zich heen in zich opneemt en dit op een unieke manier weer naar buiten brengt. Zijn kunst is levendig, doordacht en altijd in beweging, net als hijzelf

Terug naar blog

Exclusieve deMuur prints

Van elke muur wordt een hoogwaardige print gemaakt. En deze zijn net als deMuur beperkt beschikbaar. Aboneer jezelf op deMuur of bestel je favoriet nu het nog kan.

bestel deMuur